Ti se nalaziš ovde: Početna stranica » 5 Neobičnih trikova za negu kože i kose

5 Neobičnih trikova za negu kože i kose

nega tela nega kose trikovi kucni recepti najbolji prirodni lek

U potrazi za lepotom i zdravljem kože, kose i tela, sve više se okrećemo neuobičajenim rešenjima iz svih krajeva sveta. Nekad su resenja ona najjednostavnija, pa zasto ih ne isprobati.

Aspirin Za Olakšanje Peruti: Aspirin, sa svojom salicilnom kiselinom, nije samo za olakšanje bola. Ima sposobnost da održava perutanje pod kontrolom, pružajući rešenje koje je jednostavno i ekonomično. Dodavanje aspirina u redovni šampon može biti korisno za održavanje zdravog skalpa.


Kopriva Protiv Opadanja Kose – Čaj od koprive ili kapsule, dugogodišnji tretman protiv opadanja kose, otkriva svoju tajnu moć. Iz različitih kultura, ovaj prirodni lek za kosu sadrži vitamine i minerale iz listova i korena koprive, podržavajući rast kose i održavanje njenog zdravlja.


Celer Za Loš Zadah: Grickanje stabljike celera ili jabuke može pomoći da se rasprši loš zadah. Ovaj prirodni lek, koji se koristi u različitim kulturama, koristi vlakna u celera kako bi se povećala proizvodnja pljuvačke, efikasno ispirajući bakterije iz hrane i plaka, smanjujući neprijatne mirise.


Listerine® Za Plikove: Listerine, popularan za oralnu higijenu, otkriva svoju širu primenu u lečenju plikova. Ova praktična i manje poznata upotreba pruža brzo olakšanje. Ova tečnost koja je deo svetskog nasleđa lekovitih sredstava može pomoći u ublažavanju iritacije plikova, nudeći efikasan tretman na prirodan način.


Kokosovo Ulje Za Tretiranje Akni: Indijska Tajna Lepote – Kokosovo ulje, sa svojom laurinskom kiselinom, otkriva svoju moć i u tretiranju akni. Ova tajna iz Indije, zemlje bogate lekovitim biljem, pokazuje svoja antibakterijska svojstva koja mogu pomoći osobama koje se bore sa problemima akni. Nježno i prirodno, ovo ulje može biti korisno u smanjenju upala i održavanju kože čistom.

Ostavite odgovor